Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Teste mai multe la laboratorul din Târgu Jiu

Noul extractor din cadrul Laboratorului genetic de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu a fost pus în funcțiune. Aparatul a ajuns miercuri, iar joi a fost instruit personalul care va lucra pentru efectuarea testelor Covid.

Începând de vineri capacitatea de testare în cadrul Laboratorului genetic din Târgu Jiu s-a dublat, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, Alexandru Nițu.


”De vineri s-a început efectuarea de teste și pe cel de-al doilea extractor. Joi a fost instruit în prealabil tot personalul pentru utilizarea aparatului. O să fie dublată capacitatea de testare a spitalului”, a spus acesta.

Până sâmbătă, 840 persoane au fost confirmate cu COVID-19 în Horj, din care 425 persoane sunt vindecate și externate, iar 29 persoane au decedat. Toate spitalele din Gorj au primit ordin de la ministrul Sănătății să interneze pacienți Covid. Până joi, aceștia erau internați doar la Târgu Jiu și Târgu Cărbunești.

Vizualizări: 1,526

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: