Theo Evans are oferte de a antrena în Germania

Antrenorul american al Energiei Rovinari s-ar putea despărţi acum de clubul gorjean pentru că nu i s-a propus încă o prelungire a contractului. Evans a declarat recent că nu a purtat încă discuţii pe această temă cu conducerea clubului Energia şi nu poate spune dacă va jmerge mai departe cu formaţia gorjeană. Tehnicianul a precizat că mai are oferte din Europa şi Asia dar că ar prefera să continue munca începută la Energia Pandurii pentru că s-a acomodat bine aici şi România e o ţară care i-a plăcut foarte mult. 
Antrenorul Theo Evans nu a putut spune cu ieri dacă va continua colaborarea cu Energia deşi a avut rezultate bune la echipa din Târgu Jiu. Evans a declarat pentru Radio Târgu Jiu, în cadrul emisiunii Ofensiv FM, că are şi alte oferte de a antrena atât în Europa cât şi în Asia: „Am şi alte oferte din Europa dar şi din Asia dar nu m-am decis încă dacă voi pleca de aici. E prematur să iau o decizuie atâta timp cât mai am încă o echipă de antrenat în State şi nu m-am decis ce voi face. Îmi place însă să rămân aici pentru că m-am obişnuit în România. Vreau să fiu stăpân pe situaţie şi să-mi aleg singur echipa şi nu aş vrea să las aici un lucru neterminat. Mi-ar place să rămân aici dar asta nu depinde numai de mine. Mi-a făcut o plăcere deosebită să fiu aici şi să antrenez Energia Rovinari şi mi-a dori să continui cu Energia.” 
Evans apreciază că România e o ţară care i-a plăcut foarte mult şi perioada petrecută aici l-a încântat din toate punctele de vedere: „România e o ţară frumoasă, am o părere bună, cele nouă luni petrecute aici au fost mai mult decât plăcute pentru mine. Mâncarea îmi place mult şi sunt şi fete frumoase deci nu aveam de ce să nu mă simt bine aici.”
Preşedintele executiv al Energiei Pandurii, Dan Cumpănaşu, a purtat ieri discuţii cu antrenorul Evans dar spune că nu depinde doar de el o eventuală prelungire a contractului cu acesta. 



Vizualizări: 72

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: