Tiberiu Tătaru: „Voi rămâne manager. Am ridicat foarte mult nivelul spitalului”

Mandatul actualului manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, Tiberiu Tătaru, expiră la sfârşitul lunii august, însă acesta n-are emoţii că ar putea fi scos din joc de către preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu. Tătaru spune că în mod sigur va rămâne la conducerea spitalului, până la organizarea concursului.

Reporter: Vă expiră mandatul din fruntea spitalului. Ce şanse sunt să mai rămâneţi manager?

Tiberiu Tătaru: Categoric voi rămâne managerul acestui spital. Am avut discuţii chiar şi la Consiliul Judeţean, mi se va prelungi mandatul conform legii, până la organizarea concursului pe acest post. Mandatul meu expiră undeva la sfârşitul lui august, începutul lui septembrie, dar nu va fi niciun fel de modificare a activităţii instituţiei întrucât proiectele derulate le voi continua aşa cum am început, împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu. Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu este pe un trend pozitiv, un trend ascendent, iar investiţiile făcute în resursa umană şi aparatură, precum şi în infrastructură din ultimii trei ani de zile, consider că nu poate exista vreun dubiu vizavi de prelungirea acestui mandat.

Rep.: Aveţi emoţii la gândul că ar putea fi vreun contracandidat?

T.T: Nu există emoţii, nu există contracandidaţi pentru acest post în acest moment pentru că lucrurile care s-au făcut sunt extrem de vizibile şi nu cred că ar veni nimeni să solicite un mandat pe perioadă interimară. Probabil că la concurs se vor înscrie şi este normal să fie aşa. Concursul îmi va face şi mie bine, îmi voi readuce aminte toată legislaţia actuală, pentru că trebuie s-o cunoaştem în integralitatea ei.

Rep.: Aţi luat în calcul vreodată să renunţaţi la acest post?

T.T: Nu, pentru că nu am de ce. Tot ceea ce mi-am propus, împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean, am reuşit. Am ridicat foarte mult nivelul spitalului, am reuşit să dotăm instituţia astfel încât toţi pacienţii să beneficieze de un diagnostic şi un tratament corespunzător, lucru care mă determină să cred că am făcut lucruri bune, aşadar mergem mai departe. În această formulă, consider că putem să facem şi mai multe.

Vizualizări: 2,856

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: