Tineri de 18 și 21 de ani, răniți în accident

Accident grav marți în județul Gorj, fiind răniți un șofer de 21 de ani și o pasageră de 18 ani.

Accidentul a avut loc la Turburea, o mașină ieșind de pe șosea, trecând printr-un gard și oprind în curtea unei gospodării.

“La fața locului s-au deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Orașului Tg-Cărbunești și lucrătorii Secției 6 Poliție Rurală Tg-Cărbunești, care în urma cercetărilor efectuate au stabilit că un tânăr de 21 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 661 Poiana, din direcția Tg-Carbunesti către comuna Țânțăreni, a părăsit partea carosabilă și a intrat în gardul împrejmuitor al unei locuințe”, a transmis IPJ Gorj.

În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului auto și a unei tinere de 18 ani, pasager în autoturism, aceștia fiind transportati la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto nu a fost testat cu aparatul etilotest, urmând să-i fie recoltate probe biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

actualizare: Proprietara imobilului a spus că tinerii sunt frate și soră și că sunt din Florești, comuna Țînțăreni. Fata este destul de grav rănită, băiatul având și el o lovitură la cap. Casa în curtea căreia s-a răsturnat mașina nu este locuită.

Vizualizări: 7,358

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: