Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tineri gorjeni, într-un tren întârziat sute de minute

Zece tineri gorjeni, care au plecat spre Franța în cadrul unui program Erasmus, au avut o experiență tristă în călătoria cu trenul, care a ajuns la București cu peste două sute de minute întârziere.

“În cursul acestei dimineți, la ora 00:16, timpul nefavorabil a generat căderea unei crengi pe firul de contact din stația Strâmbuța, ducând la întreruperea temporară a circulației trenului IR 1822 Arad – București Nord.

Mecanicul a acționat conform procedurilor în această situație și a solicitat intervenția echipelor CFR SA pentru eliberarea firului de contact și reluarea mersului”, a transmis CFR Călători.

Trenul și-a reluat circulația în condiții de siguranță cu o întârziere de 185 de minute și a ajuns la destinație cu 205 minute mai târziu față de ora programată.

“Menționăm că, în stația Târgu Jiu, CFR Călători a oferit călătorilor apă și produse preambalate”, a mai comunicat sursa citată.

Vizualizări: 3,391

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: