Ponta, audiat într-un proces cu daune de zeci de mii euro

Deputatul de Gorj, Victor Ponta, va trebui să se prezinte la începutul lunii viitoare la o instanţă din Capitală pentru a fi audiat, după ce a intentat un proces cu daune morale de zeci de mii de euro pe care le revendică de la Unirea Shopping Center. Procesul a început în baza unei plângeri depuse de fostul premier la începutul lunii februarie, până acum desfăşurându-se două termene de judecată. Unul dintre ele a avut loc înainte de vacanţa de vară a judecătorilor, iar cel de-al doilea a fost săptămâna trecută, când instanţa a decis ca la următorul termen, din octombrie, să fie audiat şi Ponta.

„Administrarea probei cu interogatoriul reclamantului”, a stabilit instanţa, în acest dosar reclamantul cerând daune morale de 60.000 de euro. Asta după ce pe monitoarele din incinta centrului comercial ar fi circulat clipuri video în care Ponta apărea alături de alţi politicieni, iar mesajele transmise publicului erau de genul „Ei vor să pună mâna pe noi” şi „România Liberă în pericol”.

Centrul comercial a transmis că nu are însă nicio responsabilitate cu privire la conţinutul mesajelor difuzate pe monitoarele din incinta sa, instanţa fiind cea care va decide dacă Ponta primeşte sau nu vreun leu de pe urma acestui proces. (G.I.)

Vizualizări: 642

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: