Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tinerii, predispuşi bolilor de inimă

Numărul gorjenilor care suferă de boli ale inimii a crescut îngrijorător. Potrivit datelor furnizate de medicul secţiei de Cardiologie din cadrul Spitalului Judeţean, Ion Mălăeascu, în 2008 zeci de persoane au suferit un infarct, tot mai multe victime fiind tinerii.

Fumatul, alimentaţia nesănatoasă şi stresul sunt doar câteva dintre cauzele care au determinat o creştere alarmantă a numărului gorjenilor afectaţi de boli cardio-vasculare. Medicul cardiolog Ion Mălăescu a declarat că media de vârstă a celor afectaţi scade îngrijorător. Pe parcursul anului trecut 120 de persoane au suferit un infarct, Conform statisticilor, în 2008 numărul infarctelor a înregistrat o creştere cu 10 % fata de anul anterior.

Astfel din cele 120 de cazuri de infarcte înregistrate pe parcursul anului trecut,  aproximativ 20% au survenit la  persoane cu vârsta de până la 40 de ani. Principalele cauze  care determină producerea infarctului sunt fumatul, alimentaţia nesanătoasă, stresul şi sedentarismul.

Vizualizări: 75

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: