TIR cu lemne răsturnat pe defileu

Defileul Jiului a fost blocat ieri timp de câteva ore din cauza unui accident rutier petrecut la 10 km de graniţa cu judeţul Hunedoara. Un TIR încărcat cu lemne s-a răsturnat pe partea carosabilă. Cauza producerii accidentului este viteza neadaptata la condiţiile de trafic.

Şoferii au fost nevoiţi să aştepte câteva ore pentru ca traficul să fie deblocat. Mulţi dintre conducătorii auto trebuiau să ajungă în judeţe din Moldova, iar staţionarea le-a întârziat programul. „Merg la Alba. Aştept de o oră să degajeze drumul”, a spus un şofer. „Stau de o jumătate de oră. Au zis că în două minute ne dau drumul, dar ştiţi cum e la noi, durează”, a spus un alt şofer.

Pentru că partea carosabilă era acoperită cu ulei, pompierii au spălat carosabilul cu apă şi spumă, iar reprezentanţii drumurilor naţionale au împrăştiat nisip. Măsurile au fost luate pentru ca autoturismele să nu alunece.

Poliţiştii au stabilit că şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.  Şoferul tirului care a produs accidentul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului judeţean. Şoferul a avut fractură de antebraţ şi mai multe contuzii. La faţa locului a ajuns o macara ce a îndepărtat lemnele de pe partea carosabilă. (A.I.)

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: