Toaletă publică lângă Casa de Pensii

Şefa Casei de Pensii Gorj a solicitat autorităţilor o toaletă publică pe care să o folosească toţi bătrânii care vin să-şi rezolve problemele la Pensii. Ioana Talău a şi identificat un spaţiu care ar putea fi amenajat în acest sens, însă este nevoie de bani, iar instituţia nu dispune de fonduri.

Ioana Talău, directorul Casei de Pensii Gorj, a făcut solicitarea în şedinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice. „Cu siguranţă, puţini ştiu că spaţiul nu ne aparţine nouă. Spaţiul este al Agenţiei de Plăţi. Folosim 66% din spaţiul respectiv. Noi avem la parter două toalete care deservesc 80 de persoane. Nu este bine să intre acolo persoane străine. Am mai avut o astfel de discuţie cu fostul primar, cu domnul Florin Cârciumaru. Am purtat discuţii să amplasăm nişte cabine ecologice în spatele instituţiei, în parcare, însă s-au opus locatarii de la blocuri. A rămas să identificăm o sursă de apă care să fie folosită pentru o eventuală toaletă”, a fost mesajul Ioanei Talău. Ea susţine că a şi găsit un spaţiu care ar putea deveni toaletă publică: „Avem în folosinţă o centrală şi acolo există o sursă de apă. Facem o solicitare către Consiliul Local să amenajeze în acea centrală o toaletă publică”.

PROMISIUNI

În timp ce viceprimarul Adrian Tudor i-a dat asigurări că investiţia va fi prinsă în bugetul primăriei de anul viitor, prefectul Ciprian Florescu i-a solicitat să-i spună de ce spaţiu are nevoie pentru a-şi desfăşura activitatea aşa cum trebuie. „Într-un termen rezonabil, să-mi faceţi o situaţie cu suprafeţele de care aveţi nevoie. Să vedem, poate reuşim să obţinem la anul un proiect să vă mutăm de acolo. V-aţi înghesuit toţi într-un bloc. Funcţionarii mai lucrează cum mai lucrează, dar este vorba şi de oamenii care au nevoie de dumneavoastră”, a transmis prefectul.

Vizualizări: 1,167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: