Tombolă ilegală pe Insuliţa Jiului

O autoutilitară înmatriculată în Ungaria a poposit ieri pe Insuliţa de pe Jiu, unde a organizat o tombolă. Pentru că nu aveau autorizaţie, cele trei persoane implicate s-au trezit cu amendă şi marfa confiscată.

Potrivit poliţiei, L.T., care era însoţit de G.Z., şi N.K., angajaţi ai unei societăţi comerciale, ce deţineau o autoutilitară înmatriculată în Ungaria, ofereau spre vânzare prin organizarea de tombole aparatură electronică (TV LCD, aparate de masaj şi de uz casnic), fără documente de provenienţă.

Faţă de cele constatate s-a luat măsura sancţionării contravenţionale a persoanei juridice, cu amendă în valoare de 6.000 lei şi confiscarea bunurilor în valoare de peste 30.000 lei: 9 cutii din carton sigilate, inscripţionate TV-HD LCD – 32, 2 cutii din carton sigilate, inscripţionate LCD TV- 32, 3 cutii din carton sigilate, diferite dimensiuni inscripţionate LCD TV – 32, 27 cutii din carton sigilate, tip ambalaj pentru set oale, 24 cutii din carton tip ambalaj pentru perne de masaj cu infraroşii, 4 cutii din carton sigilate tip bax, 2 cutii din carton inscripţionate  perne de masaj cu infraroşii, 1 bax bilete tombolă sigilat,  bunurile în cauză au fost ridicate în vederea confiscării şi a continuării cercetărilor. (A.A.)

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: