Topul celor mai mari salarii din spitalul din Târgu Jiu

Salarii de invidiat încasează, lună de lună, medicii din cel mai mare spital din Gorj. Peste 23 de mii de lei primește în mână, de exemplu, medicul șef de la Serviciul de Medicină Legală. Este cea mai mare leafă de pe statul de salarii al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Directorul unității medicale, de exemplu, bagă în buzunar de două ori mai puțin.

Cele mai mari salarii sunt la Serviciul de Medicină Legală. Medicul care conduce secția încasează, potrivit datelor financiare postate pe site-ul instituției, 23 de mii de lei net. Alți doi medici din aceeași secție au un venit net lunar tot de peste 20 de mii de lei.

În topul celor mai bune salarii se află și cadrele medicale de la Serviciul de Anatomie Patologică. Aici, șeful de secție are un salariu de peste 22 de mii de lei.  Și în Secțiile de Terapie Intensivă sunt salarii pe măsura muncii. Medicii de aici ajung să câștige în jur de 20 de mii de lei în fiecare lună.

Nici doctorii de la Unitatea de Primiri Urgențe nu ar trebui să se plângă de leafa încasată. Cel mai mare salariu de la UPU este de circa 18 mii de lei. La fel, și în cadrul laboratorului de analize medicale.

Cât privește conducerea spitalului, directorul Dumitru Vienescu este plătit cu aproximativ 10 mii de lei lunar. La fel, și directorul medical. Directorul financiar și cel de îngrijiri au lefuri la jumătate, adică în jur de 5.000 de lei net. Cele mai mici salarii, în jur de 2.000 de lei, sunt, de regulă, în dreptul îngrijitorilor, spălătoreselor și brancardierilor.

Vizualizări: 13,699

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: