Târgu Jiu: Parcare până în ușa blocului. Au desființat-o pompierii!

Pompierii au dispus desființarea unui loc de parcare trasat într-un cartier din Târgu Jiu pentru că ar fi blocat accesul în cazul unei situații de urgență. Verificările au fost făcute în urma unei sesizări de la oamenii din zonă. 

Nu este o noutate că, din lipsă de locuri, autoritățile au trasat locuri de parcare și pe trotuar, în unele zone din municipiu. În cazul de față, locul de parcare a fost amenajat chiar în fața ușii blocului. 

"O comisie din cadrul ISU a verificat cele sesizate. Comisia a constatat că pe direcția celei de-a doua căi de evacuare a scării numărul 3, bloc 25, din strada Gheorghe Bărboi a fost amplasat un loc de parcare care bloca accesul în cazul producerii unei situații de urgență. Primăria Târgu Jiu a fost atenționată privind aspectele sesizate, aceasta luând măsura desființării locului de parcare, informând instituția noastră despre remedierea situației", se arată într-un răspuns formulat de inspectorul șef al ISU Gorj târgujianului care a făcut sesizarea. 

Conform marcajului, locul de parcare a și fost plătit. Cine l-a obținut a scos din buzunar 360 de lei să-l aibă la dispoziție 24 din 24 de ore. 

Potrivit ultimelor statistici, în Târgu Jiu, sunt trei mașini la un loc de parcare.

Vizualizări: 4,832

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: