Noi șefi de post în șase comune din Gorj

Noi concursuri în Poliția Gorj pentru ocuparea mai multor funcții de conducere. Este vorba de șefia posturilor de poliție din comunele Drăgotești, Slivilești, Negomir, Bumbești-Pițic, Roșia de Amaradia și Schela.

Concursurile au loc la sfârșitul lunii mai, iar recrutarea este din sursă internă. Agenții de poliție trebuie să aibă măcar doi ani vechime în poliție și să fi obținut calificativul de cel puțin „Bine” la ultimele două evaluări anuale de serviciu.

Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale. Evaluarea probei de concurs se face cu note de la 1 la 10.

Nota minimă de promovare a probei de concurs este 7,00.

„Candidații sunt declarați „admis” în ordinea descrescătoare a notelor obținute la interviul structurat pe subiecte profesionale. În situația în care mai mulți candidați obțin aceeași notă, este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs. În situația în care mai mulți candidați au aceeași vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs”, a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 16,383

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: