Tot mai mulți elevi înscriși la Palatul Copiilor, după doi ani de pandemie

Relaxările anunțate după doi ani de pandemie încurajează mulți părinți din Târgu Jiu să-și înscrie copiii la cursurile desfășurate la Palatul Copiilor din municipiu. Cele mai solicitate cercuri sunt cele de muzică ușoară sau populară, dar interesul este mare și pentru robotică, tenis ori gimnastică.

Chiar dacă, de regulă, înscrierile se fac înainte de începerea anului școlar, acum reprezentanții Palatului Copiilor din Târgu Jiu au transmis că se fac înscrieri aproape zilnic. Cererile s-au înmulțit mai ales în această perioadă când s-a anunțat  relaxarea restricțiilor anti-Covid.

“Dansuri, muzică ușoară, muzică populară, gimnastică, robotică, tenis de masă, avem o paletă largă. Cercurile de muzică sunt foarte solicitate, dar avem foarte mulți copii și la desen, la robotică. Am avut rezultate și la concursurile naționale, internaționale. Înscrierile se fac, de regulă, până la începerea anului școlar. Dar noi facem înscrieri oricând. Totul este gratuit la Palatul Copiilor”, a declarat Ionuț Popescu, directorul Palatului Copiilor din Târgu Jiu.

Elevii Palatului Copiilor s-au făcut întotdeauna remarcați atât la nivel național, cât și internațional. Cursurile de aici sunt gratuite, iar înscrierile sunt tot mai multe.

„Am avut participări fabuloase. Am avut acum câțiva ani o calificare la Eurovision, am avut la Românii au talent. Mirabela Cișmaru este fosta noastră elevă. Avem mulți elevi talentați. Anul acesta, a fost problemă cu concursurile din cauza pandemiei. Numărul copiilor a scăzut puțin odată cu pandemia. Aici elevii vin de plăcere, să-și dezvolte aptitudinile. Când au fost cursurile online, a fost dificil pentru noi să ne adaptăm. Acum numărul elevilor este într-o continuă creștere. În fiecare zi, se fac înscrieri pentru că se simte gustul libertății după doi ani de pandemie”, a mai spus directorul instituției. 

Vizualizări: 794

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: