„Trădătorii” din fruntea PSD, inventariați de Ponta

Liber de contract cu partidul pe care l-a condus vreo câțiva ani de zile, Victor Ponta continuă să „lupte” de pe margine pentru curățarea PSD de ceea ce el descoperă acum ca fiind un fel de „trădători”. „Traseiștii”, de fapt, provin de la alte partide politice și s-au înfipt bine de tot în fruntea PSD, atât de bine că un social-democrat vechi ca Ponta nu a mai avut loc în partidul în care a activat, fiind nevoit să își facă propria formațiune politică pentru a mai exista pe scena pe care se simte atât de bine.

Liviu Dragnea este oricum dat mereu exemplu de Ponta la capitolul acesta, apartenența în trecut la PD a actualului lider social-democrat fiind pusă de deputatul de Gorj pe seama colaborării foarte bune a acestuia cu „trădătorii” care au ajuns să conducă PSD.

„Președintele PSD este un fost PD-ist din partidul lui Băsescu/ principalul comunicator este un fost PRM-ist care îl înjură acum pe Tudose la ordin cum îl înjura pe Grindeanu/ Guvernul este controlat «la Program» de un fost PD-ist și dacă Dragnea pățește ceva cu dosarele lasă Partidul unei doamne tot de la PRM / la MAI este o doamnă «de la Teleorman» și la Curtea de Conturi președinte trebuie să fie Mihai Busuioc de la PD (promovat de Blaga și Udrea)!!! De fapt miza e clară - Busuioc să îngroape la Curtea de Conturi tot ceea ce au semnat Liviu Dragnea și Sevil Shaideh la MDRAP- ați înțeles acum la ce sunt bune voturile din Parlament ale PSD?!?”, menționează Ponta într-o postare a sa pe Facebook.

Teoria conform căreia „trădătorii” au mare trecere la actualul șef al PSD este dovedită de Ponta și cu candidatul pe care partidul a ales să îl susțină în alegerile anticipate de luna viitoare de la Deva. Un fost liberal are acum sprijinul lui Dragnea și al PSD, deși Ponta afirmă că altcineva ar fi trebuit să candideze din partea social-democraților. Și acum avem alegeri la Deva - din partea PSD va candida... ați ghicit - un domn care a venit acum de la PNL (după ce a fost PC - a ajuns primar pe USL - a trădat imediat și a pierdut în 2016 alegerile de bun ce a fost)! Dar lui Liviu Dragnea îi plac trădătorii și traseiștii - normal! Așa că eu am decis să mă implic și la Deva - o să susțin pe cineva alături de care nu îmi va fi rușine să merg în campanie pe stradă! Și eu și colegii mei de la Pro România! Să văd acum ce mai spuneți - cine trădează alegatorii PSD?”, mai arată Ponta în postarea sa.

Sfat de la Caragea

Dar, în timp ce vorbește despre „trădătorii” din PSD, Ponta este sfătuit să privească mai cu grijă și în curtea noului său partid pe care îl înființează și care începe să fie populat tot cu membrii care provin de la alte formațiuni politice. Unii au chiar probleme penale, ceea ce l-a determinat pe fostul candidat independent de la Primăria Târgu Jiu, Viorel Caragea, să reacționeze. Acesta l-a sfătuit pe Ponta, printr-un comentariu pe Facebook, să aleagă oameni competenți pentru că la cum se prezintă lucrurile „la Gorj nu e bine”. „Alegeți oameni competenți și luptați pt idealuri și principii. Cum aveți unii cu mari probleme morale și penale la Gorj nu e bine”, i-a scris Caragea lui Ponta pe Facebook, asta de parcă nu problemele penale l-ar fi făcut și pe deputat să ajungă în situația de acum.

Vizualizări: 1,261

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: