Trafic îngreunat spre pădurea din Drăgoieni

Vremea frumoasă face târgujienii să păstreze tradiția și să iasă la iarbă verde. Se vede acest lucru și în trafic. Duminică, la prânz, se circulă cu dificultate în zona pădurii din Drăgoieni, unde are loc petrecerea câmpenească organizată de Ziua Muncii. Pe acest traseu, sunt și mai multe echipaje de Poliție care dirijează circulația.

Mai mulți șoferi au semnalat, pe paginile de socializare, că traficul este îngreunat în Drăgoieni. Pădurea este deja plină de oameni veniți să se distreze. Îi așteaptă terase cu mici, tiribombe pentru cei mici și spectacole de muzică populară. "E 1 mai, e toată lumea la mici și la grătare", a comentat un internaut. "Este jale în trafic! Mai mult se stă decât se merge. Coada începe de la Coloana Infinitului și se înaintează foarte, foarte greu", a postat un alt târgujian.

Pentru prima dată de când se organizează acest târg, autoritățile au interzis accesul celor care vând haine vechi. De cele mai multe ori, marfa nevândută era abandonată în pădure.

Sărbătoarea câmpenească din Drăgoieni vine după o pauză de doi ani în care nu a fost organizată din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Galerie foto



Vizualizări: 1,083

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: