Traficant de droguri dat în urmărire internaţională, prins la Tg Jiu

Un bărbat de 38 ani, din Tg. Jiu, urmărit internaţional, a fost identificat şi reţinut în după-amiaza acestei zile, în timpul unei acţiuni comune derulate de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale şi Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate. Pe numele suspectului era emis de către autorităţile internaţionale, mandat european de arestare.

În după amiaza-zilei de 10 noiembrie a.c., urmare a activităţilor derulate pe linia localizării persoanelor urmărite naţional sau internaţional, poliţiştii l-au identificat pe raza municipiului Tg. Jiu pe Mircea R., de 38 ani, din municipiul Tg. Jiu, judeţul Gorj.

Cel în cauză, cercetat de autorităţile internaţionale belgiene, poseda din data de 29.10.2009, mandat european de arestare, fiind suspectat de comiterea infracţiunii de trafic de droguri.

O escortă formată din poliţişti din cadrul I.P.J. Gorj îl va prezenta pe Mircea R., Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova în vederea emiterii ordonanţei de reţinere şi dispunerii măsurilor prevăzute de lege.

Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: