Traficantul „Yellow” și-a aflat pedeapsa! E cu executare!

Verdict al magistraților de la Tribunalul Bihor într-un dosar penal în care mai mulți indivizi au fost judecați și condamnați acum pentru implicarea într-o rețea de trafic de droguri, șeful grupării fiind Ion Badea, un tânăr din Târgu Jiu plecat de câțiva ani în vestul țării în speranța unui trai mai bun. De mai bine de un an „Yellow”, așa cum era cunoscut în cercurile în care se învârtea, este însă în spatele gratiilor, pentru că în toamna lui 2015 a fost arestat preventiv. Atunci a fost prins în flagrant, iar probele strânse de procurorii DIICOT au fost suficiente încât judecătorii să poată pronunța acum o condamnare a sa.
„Condamnă pe inculpatul Badea Ion pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, la o pedeapsă principală de 4 ani închisoare. (…) (…)Condamnă pe inculpatul Badea Ion pentru săvârşirea infracţiunii de consum fără drept de droguri de risc, la o pedeapsă principală de 3 luni închisoare. (…)”, au stabilit judecătorii orădeni.
Iubita pe care Badea o avea la Oradea, Minodora Ramona Suciu, a fost și ea condamnată acum de către judecători, după ce a fost implicată atât în traficul de droguri, cât și în consumul substanțelor interzise. Magistrații au dispus față de aceasta o pedeapsă de 2 ani și 7 luni, executarea fiind suspendată și înlocuită cu un termen de 3 ani de încercare, timp în care tânăra trebuie să fie mereu la dispoziția autorităților judiciare. Alți tineri trimiși în judecată doar pentru că au consumat drogurile aduse de „Yellow” în Oradea au primit condamnări simbolice, de câte 100 de zile amendă sau de câte 3 luni de supraveghere, timp în care li se interzice să intre în baruri și localuri în intervalul orar 20.00 – 07.00, sentința de acum a magistraților nefiind una definitivă.

Vizualizări: 422

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: