Traian Băsescu, în testamentul folcloristului Marius Baldovin

Marius Baldovin, folcloristul gorjean, devenit celebru din cauza iubirilor sale  neîmpărtăşite cu Sânziana Buruiană şi Oana Zăvoranu, a renunţat la planurile sale de viitor din cauza unor probleme de sănătate. Tânărul are gânduri sinistre şi spune că vrea să fie incinerat, precum maestrul Sergiu Nicolaescu.

Folcloristul gorjean Marius Baldovin, mediatizat în scandalurile cu Sânziana Buruiană şi Oana Zăvoranu, are acum gânduri sinistre, după ce în urmă cu câteva luni îşi făcea planuri de viitor. Baldovin spune că are probleme cu sănătatea şi astea l-au făcut să se gândească la ceremonia înmormântării sale. Folcloristul îşi doreşte să fie incinerat la fel ca maestrul Sergiu Nicolaescu, însă are şi o pretenţie: vrea ca la înmormântarea lui să i se cânte imnul României şi nu de către oamenii de rând, ci de Traian Băsescu şi Marcel Pavel. „Am probleme de sănătate, însă nu doresc să le divulg deocamdată pentru că nu ştiu sigur. Unele analize nu mi-au ieşit bine. Au dat eroare, deşi doctorul mi-a spus că nu sunt bine cu sănătatea mea. Sper ca bunul Dumnezeu să mă ocrotească de cele rele. Nu glumesc: vreau ca atunci când voi muri să fiu incinerat ca maestrul Sergiu Nicolaescu. La înmormântare vreau să mi se cânte imnul României de către Traian Băsescu şi Marcel Pavel”, spune Marius Baldovin.

Până de curând, Marius Baldovin se gândea la viitor. Acesta spunea că şi-a cumpărat pământ la Topeşti, Tismana, şi că intenţionează să se apuce de casă în primăvară.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: