Transferuri abia după dubla cu Braga

Pandurii părea gata să-i ia pe studenţii Varga, Curelea şi Ferfelea. Cei 3 n-au fost însă declaraţi liberi de contract, aşa că eventualele negocieri au fost amânate până după returul cu Braga de pe 29 august.

Până să-i aducă sau nu pe cei 3, gorjenii l-au primit la antrenamente pe atacantul libanez de 21 de ani, Feiz Shamsin. Acesta are o săptămână la dispoziţie pentru a-l convinge pe Pustai că merită să fie păstrat.

Îi vrea sau nu pe studenţi ?

Pandurii părea decisă să-i aducă pe jucătorii Sportului, Varga, Ferfelea şi Curelea. Se aştepta doar ca jucătorii să fie declaraţi liberi de contract pentru ca actele să fie parafate. Peste noapte însă, lucrurile s-au schimbat. Am avut o discuţie cu Şiman care ne-a informat că putem negocia dacă ne interesează cei trei jucători. Am vorbit cu Pustai şi mi-a spus că e greu să-i capaciteze acum, nu ştie cât de bine sunt pregătiţi fizic şi nu are cum să-i integreze în acest moment. Dacă am fi ştiut mai din timp, poate am fi făcut paşii înainte. Nu îi vom mai lua”, a spus Marin Condescu la sport.ro.

Culmea e că Pustai nu confirmă varianta înaintată de Condescu! „I-aş vrea pe toţi 3, dar ei sunt jucători care au stat mai mult prin procese decât la antrenamente. E o discuţie interesantă şi cu ei”, a spus antrenorul. Cei 3 studenţi se judecă de mai mult timp cu Şiman pentru a deveni liberi de contract, dar comisiile LPF evită în continuare să ia o decizie finală în cazul lor.

Testează un libanez

Pandurii îl are de miercuri la teste pe atacantul libanez de 21 de ani, Feiz Shamsin. Pustai l-a văzut pentru prima oară la lucru în antrenamentul de miercuri seara. “Îl vedem la lucru, rămâne o săptămână. Avem un lot subţire, o să mai vină 2-3 astfel de jucători. La Tel Aviv am avut doar 17 jucători aşa că am mai avea nevoie de încă 4 transferuri dacă vrem să continuăm pe toate fronturile”, a spus Pustai. Shamsin e născut în Germania şi a făcut junioratul la Hamburg şi St. Pauli. A mai trecut apoi pe la echipa secundă a celor de la Hannover unde nu a înscris niciun gol în 6 meciuri. Ultimul sezon l-a petrecut în ţara natală la Ijtimai Tripoli pentru care a înscris de 11 ori în 20 de partide. Shamsin are şi 1 gol pentru naţionala Libanului în 7 selecţii. Conform unor surse, Shamsin ar fi semnat deja cu Pandurii, devenind astfel al patrulea atacant din lot după Matulevicius, Adrovic şi Lemnaru.

“Mi-aş dori orice jucător care e peste ce avem acum. Dar nu ştiu dacă vom face transferuri până la dubla cu Braga pentru că oricum nu-i mai putem trece pe lista UEFA. Dacă mai continuăm în Europa după această dublă, e o necesitate să ne îmbunătăţim lotul”.  Cristi Pustai

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: