Transferurile de la Pandurii, decise în două zile

Transferurile de la CS Pandurii trebuie puse la punct până sâmbătă, 13 iunie, atunci când echipa antrenată de Edi Iordănescu pleacă în cantonament în Olanda. Afirmaţia îi aparţine noului preşedinte executiv al pandurilor, Narcis Răducan.

Narcis Răducan, preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, a confirmat la o emisiune la Digi că sunt discuţii pentru transferul lui Mihai Roman la FC Basel. ”Am vorbit cu Anamaria şi m-a anunţat că Mihai Roman este dorit de Basel, dar este doar la nivel de discuţii. La fel ca în cazul lui Anton, se va şti până sâmbătă, când lotul pleacă în Olanda, dacă pleacă sau nu, pentru că Edi vrea să ştie pe cine are la dispoziţie şi pe cine nu", a declarat Narcis Răducan.

Roman are ofertă de la FC Basel, iar Paul Anton de la Steaua. Pentru început, Basel ar da 100.000 de euro pentru a-l împrumuta pe Roman un sezon, urmând apoi să perfecteze un contract. În total, elveţienii sunt dispuşi să plătească un milion de euro. Răducan a declarat că sunt discuţii şi cu Steaua, pentru Paul Anton. Neînţelegerile par să fie pe nişte sute de mii de euro. "Nu este o diferenţă mare între ce au spus cei de la Steaua si ce am cerut noi, dar nu am ajuns încă la un numitor comun. Negociem. Este vorba de câteva sute de mii de euro diferenţă. Pot fi implicaţi şi doi jucători la schimb, sunt mai multe variante. E vorba şi despre intenţiile jucătorului de a juca la Steaua sau în străinătate. E normal să îşi dorească mai mult de la carieră", a declarat Narcis Răducan.

Lotul Pandurii s-a reunit pe 8 iunie cu 20 de jucători, dar fără noutăţi.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: