Transport gratuit la Băile Săcelu

Circa 150 de persoane vârstnice din Târgu Jiu vor merge în luna iulie să-şi trateze afecţiunile în staţiunea Săcelu, fără să plătească vreun ban pe transport. Primăria Târgu Jiu pune la dispoziţie autocare, plecările urmând să aibă loc în trei etape. Fiecare beneficiar va merge gratuit în staţiunea gorjeană timp de 7 zile. Mai sunt circa 40 de locuri libere.

„Acţiunea începe în data de 2 iulie şi se desfăşoară pe trei serii până pe data de 22 iulie. Avem un buget de 8.000 de lei. S-a licitat şi din acest moment doritorii se pot adresa Direcţiei de Protecţie Socială pentru a putea merge la Săcelu. Asigurăm gratuit transportul, toate celelalte cheltuieli le suportă beneficiarii”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.  

Autocarele dispun de aer condiţionat. „Ca solicitare, pe lângă acea cerere în care dumnealor îşi dau acordul de a fi preluate datele cu caracter personal, am solicitat să depună copie a actului de identitate, din care reiese că au domiciliul în municipiul Târgu Jiu, că sunt membri ai cluburilor vârstnicilor, precum şi o recomandare de la medic, să ne asigurăm că starea de sănătate le permite să facă acele tratamente pentru care merg la Săcelu”, a precizat Alina Toader, directorul Direcţiei de Protecţie Socială Târgu Jiu.

Plecările se vor face de la ora 08:00, din faţa clubului din strada Olteniţei, iar autocarele mai fac o oprire la 8:15 la Gara Târgu Jiu. De la Săcelu, autobuzele pleacă la ora 14:00. Astfel de acţiuni se desfăşoară la Târgu Jiu din anul 2002.

Vizualizări: 1,202

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: