„Trebuie să mai dau telefoane ca să completez lotul“

Pandurii Târgu Jiu – Gloria Bistriţa

Stadion Municipal din Severin, ora 15:00

Statistic Gloria Bistriţa este superioară pandurilor în ceea ce priveşte rezultatele pozitive, mai ales la capitolul victorii. Jucătorii lui Jean Pădureanu s-au impus în şapte din cele 11 confruntări directe din campionat, unde două meciuri s-au încheiat la egalitate şi Pandurii au reuşit şi ei două victorii.

Antrenorul Petre Grigoraş consideră că Gloria Bistriţa e o echipă puternică şi acum, chiar dacă a pierdut trei jucători de bază în această iarnă. „Nu e o echipă mai slabă acum. Poate prezenţa lui Moraes ar fi fost benefică dar nu trebuie să uităm faptul că Pandurii în disputele directe cu Gloria Bistriţa este în dezavantaj în ultimii ani. Sper să rupem noi vineri această tradiţie pentru că am cam fost perdanţi în meciurile cu Bistriţa”, mai spus Grigoraş care ia în calcul şi rezultatul direct la un astfel de meci cu una din echipele contracandidate în lupta pentru salvarea de la retrogradare.  Tehnicianul ştie că la meciuri de acest gen trebuie luat în calcul şi rezultatul direct care a fost net favorabil oaspeţilor în tur, când Bistriţa s-a impus acasă cu 3-.0. „E greu de remontat. Aş fi meschin să spun că vreau să batem cu 4-0 ca să avem avantaj aşa că m-aş mulţumi cu trei puncte”, a spus Grigoraş care speră doar ca echipa sa să fie aptă şi pregătită şi să joace mai bine decât la meciul cu Dinamo: „Pentru că dacă vom juca cum am făcut-o cu Dinamo le-am şi spus că s-ar putea să pierdem. Am făcut greşeli în apărare şi am luat goluri uşor”.

Tehnicianul a reamintit din nou ieri situaţia delicată în care e pus de a nu putea folosi jucătorii transferaţi, ieri chemând de la Târgu Jiu un portar junior de la Pandurii 2, Daniel Popescu: „E o situaţie delicată acum pentru mine şi pentru jucătorii care nu sunt apţi de joc, nu din punctul lor de vedere ci al altora. Nu ştiu ce să le spun, trebuie să mai dau telefoane ca să completez lotul, să aduc iar de la echipa a doua un junior prin poartă să-l avem pe banca de rezerve. Merg pe două echipe una probabilă şi una mai puţin probabilă”.

„Sper din tot sufletul să câştigăm după care va trebui să avem o discuţie pertinentă cu preşedintele despre tot ceea ce s-a întâmplat în această perioadă pentru că nu poţi merge în necunoscut aşa permanent”.

Petre Grigoraş

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: