Trei absenţi nemotivaţi la reunirea Pandurilor

Reunirea echipei Pandurii programată aseară nu a adus mari surprize în ceea ce priveşte noutăţile din lot dar au fost absenţi din lot, atât motivaţi cât şi nemotivaţi.  La primul antrenament s-au prezentat 32 de jucători, pe lângă cei 12 dintre cei cu care s-a încheiat sezonul trecut fiind prezenţi 12 jucători de la echipa a doua precum şi o serie de alţi tineri jucători aflaţi în probe. A revenit la echipă şi Lucian Pârvu care a fost împrumutat sezonul trecut la Vâlcea, precum şi jucătorii care au fost detaşaţi la echipa a doua, Arrieta şi Basara.

Echipa a doua a furnizat cei mai mulţi jucători pentru primul antrenament de la Pandurii, nu mai puţin de 12 dintre jucătorii care au evoluat acolo sezonul trecut fiind ieri invitaţi să se alăture lotului pregătit de Marius Baciu.  Este vorba de Ionuţ Rada, Marian Pleaşcă, Nae Stanciu, Ionuţ Bugiu, Alexandru Avramescu, Alexandru Dobroiu, Constantin Diaconu, Albert Voinea, Ionuţ Tătaru, Alexandru Vlăduţi, Lucian Fărcăşanu şi Ionuţ Constantin.  Pe lângă aceştia au fost prezenţi la antrenament şi o serie de jucători tineri de la alte echipe din judeţ, care au terminat junioratul la Pandurii dar au fost împrumutaţi altor echipe, precum Mohora, Fărcăşanu şi Militaru. Antrenorul Marius Baciu a precizat că vor fi foarte mulţi astfel de jucători tineri care vor fi păstraţi în lotul echipei mari: „O să fie foarte mulţi jucători tineri în lotul Pandurilor. Acesta este şi motivul pentru care facem aceste activităţi din săptămâna asta. Iar acei jucători pot să fie de oriunde, nu neapărat din alte părţi, poate chiar de la Pandurii II. O să fie în circuitul echipei a doua şi a celei mari 12-14 jucători sub 21 de ani”.

Pe lângă tinerii prezenţi la reunire aseară au spus prezent şi o parte dintre fotbaliştii care au evoluat la Târgu Jiu sezonul trecut. Este vorba însă doar de 12 dintre ei, alături de care au revenit de la echipa a doua Arrieta şi Basara, dar şi de Lucian Pârvu, jucător care fusese împrumutat la Rm. Vâlcea. La capitolul absenţi doi dintre jucătorii din lot au fost învoiţi, Dedu şi Hidişan, iar alţi trei au lipsit nemotivat. Este vorba de Stromajer, Kamara şi Vranjes care nu au anunţat pe nimeni despre întârzierea la reunire sau despre absenţa lor.

Până sâmbătă decide cine pleacă

Tehnicianul a precizat că nu se va renunţa deocamdată nici la jucătorii din lotul vechi, explicând că aceştia nu sunt bătrâni la 30 de ani: „O să fie şi jucători de 30 de ani, dar nu se poate spune că aceştia ar fi cumva bătrâni, din contră, la această vârstă sunt în plină formă şi maturitate sportivă. În plus orice transfer poate să fie o loterie. Poate să joace foarte bine la echipa la care a fost înainte, dar să joace foarte prost la echipa la care s-a dus. Şi în plus nivelul Ligii a II-a nu este acelaşi ca la Liga I”. Baciu spune că va renunţa totuşi la doi sau trei jucători precizând că până sâmbătă se va şti sigur care sunt aceştia.

Dintre jucătorii pe care Pandurii îi dorea de la Internaţional Curtea de Argeş s-a prezentat doar Vezan, în cazul lui Zegrean negocierile nefiind finalizate. S-au mai antrenat ieri cu Pandurii şi Mario Găman, fost jucător de la Pandurii, acum liber de contract, precum şi Rareş Sancira de la Industria Sârmei Câmpia Turzii.

Un alt jucător dorit de Pandurii, portarul David Lazar de la Voinţa Sibiu susţine în aceste zile examenul de bacalaureat urmând să se alăture şi el lotului în zilele următoare, la fel ca şi Fotescu care a jucat la Jiul Rovinari sezonul trecut.

Vizualizări: 76

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: