Trei accidente pe ultimele 24 de ore

LUPOAIA: În seara zilei de 14 noiembrie 2009, la ora 21:05, poliţiştii din comuna Cătunele au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în satul Lupoaia a avut loc un accident de circulaţie.  În urma cercetării la faţa locului efectuate de poliţişti, s-a stabilit că Nicolae N., de 45 ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe DC 108 Lupoaia, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, într-o curbă uşoară la dreapta, a pierdut controlul direcţiei, ăsturnându-se pe partea carosabilă. În urma evenimentului rutier Nicolae N. a suferit leziuni uşoare. Conducătorul auto nu purta centura de siguranţă şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

PLOPŞORU: În noaptea de 14/15.11.2009, ora 01:05, lucrătorii Postului de Poliţie  Plopşoru,  au fost sesizaţi prin SNUAU 112  că pe raza localităţii a avut loc un accident de circulaţie.  Cu ocazia cercetării la faţa locului, s-a stabilit că Eugen T. C., de 19 ani, din localitate , în timp ce conducea un autoturism pe DE 79 din direcţia Tg-Jiu-Filiaşi, încercând să evite un autoturism ce ieşea dint-o parcare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu moped staţionat, pe care se afla Ion B., de 18 ani, din Peşteana. În urma evenimentului rutier Ion B. a suferit leziuni, fiind transportat pentru investigaţii la Spitalul Judeţean Gorj. Conducătorul auto purta centura de siguranţă şi a fost condus la Spitalul orăşenesc Turceni în vederea recoltării probelor biologice.

BÂLTENI: În seara zilei de 13 noiembrie 2009, la orele 21:00, poliţiştii din comuna Bâlteni au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier  pe DE 79, pe raza de competenţă. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că Daniel P. I., de 37 ani, din comuna Plopşoru, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Craiova-Tg-Jiu, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat pe contrasens, după care a intrat în coliziune cu un cap de pod, răsturnându-se. În urma impactului a rezultat avarierea autoturismului şi autoaccidentarea uşoară a conducătorului auto. În autoturism se mai afla un minor în vârstă de 17 ani din aceeaşi localitate care nu a suferit leziuni.    Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: