Trei directori de la Ambulanţa Gorj vor fi demişi

Comitetul director al Serviciului Judeţean de Ambulanţă va fi demis astăzi! Asta rezultă dintr-un răspuns primit de Sindicatul Ambulanţa în urma sesizărilor făcute cu privire la dispariţia a 4 tone de motorină.

Cei vizaţi de demitere sunt directorul economic, Elena Băiatu, directorul tehnic, Bunăiaşu Mircea şi directorul medical, Valeria Gherghe. Demiterile în masă vin în urma sesizărilor privind dispariţia mai multor tone de motorină, pe care liderul Sindicatului Ambulanţa, Cristi Aldescu, le-a făcut la Ministerul Sănătăţii. “Ministerul Sănătăţii mi-a trimis răspuns la sesizările pe care le-am făcut în legătură cu tonele de motorină care au dispărut de la Serviciul de Ambulanţă. După scrie în acest document, va fi demis tot comitetul director. Pentru Jana Prejbeanu a fost demisă în urma neregulilor găsite de Direcţia de Sănătate Publică, iar asistenta şefă şi-a dat demisia, din comitet vor fi demişi trei directori, directorul economic, directorul tehnic şi directorul medical. Cu siguranţă aceste lucru de va întâmpla astăzi“, a explicat Cristi Aldescu, directorul Sindicatului Ambulanţa.

Demiterile vor fi făcute de Direcţia de Sănătate Publică Gorj, după ce la instituţie vor ajunge înştiinţările oficiale de la Ministerul Sănătăţii. “Deocamdată am primit la direcţie numai o înştiinţare a acestor demiteri de la domnul Aldescu. În momentul în care voi primi ceva oficial de la minister, voi pune hotărârea în aplicare“, a declarat Marius Boieriu, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Gorj.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: