Trei gorjeni reţinuţi pentru furturi din magazine

Trei tineri gorjeni, suspectaţi că au furat bunuri din magazine în valoare de 4.400 de lei, au fost reţinuţi aseară de poliţie.

În dimineaţa zilei de 19.10.2009, orele 0820, Poliţia municipiului Tg. Jiu a fost sesizată de către angajata unui magazin, situat pe raza comunei Dăneşti, cu privire la faptul că pe timpul nopţii, persoane necunoscute, au pătruns prin efracţie iar de aici au sustras mai multe bunuri (pachete de ţigări), în valoare de 2.000 lei.

Exploatând probele administrate cu ocazia efectuării cercetării la faţa locului, poliţiştii au stabilit că suspecţi de comiterea furtului sunt George T.C., de 25 ani, din comuna Peştişani, Călin C., de 25 ani, din Tg-Cărbuneşti şi Ionuţ C.G., de 24 ani, din Tg-Jiu.

Cei trei suspecţi au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Tg. Jiu, iar cu ocazia cercetărilor întreprinse, poliţiştii au mai stabilit că, anterior furtului comis pe raza localităţii Dăneşti, George T.C., Călin C. şi Ionuţ C.G. au pătruns în noaptea de 16/17.10.2009, prin efracţie, într-un magazin situat pe strada 1 Decembrie 1918, din Tg-Jiu, iar de aici au sustras mai multe telefoane mobile, încărcătoare şi cartele telefonice, prejudiciul depăşind suma de 1.000 lei.

Suspecţii au fost reţinuţi şi introduşi în arestul I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 22 octombrie a.c., să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu cu propuneri legale.

Vizualizări: 73

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: