Trei panduri la Sibiu

Pandurii ajută concurenţa! Nou promovata Voinţa Sibiu a primit din partea gorjenilor 3 jucători împrumut până la finele sezonului viitor. Astfel Florin Popa, Sorin Chiţu şi Antohi au fost cedaţi la Sibiu şi asta pentru că nu fac parte din planurile lui Grigoraş. Cei trei au evoluat sezonul trecut în liga a doua şi doar Chiţu avea o şansă să fie păstrat în lot. Între timp însă, Pandurii l-au adus pe Batin de la Cluj astfel că golgeterul ligii secunde nu-şi mai găsea locul în atacul pandurilor.

Stiri pe scurt

Abonamentele sunt gata vineri

Pandurii tipăresc de zor abonamentele pentru noul sezon de liga 1. Gorjenii speră să joace doar un meci la Severin, cu FC Braşov, iar apoi să revină pe teren propriu. „Vineri, abonamentele sunt gata. Preţurile vor fi la fel ca cele din anii trecuţi, nu le creştem pe criză” spune Condescu. Cum anul trecut n-au mai fost tipărite abonamente pentru că echipa a plecat la Severin vă prezentăm preţurile din 2009: Tribuna Oficială – 500 lei, Tribuna 0 – 200 lei, Tribuna II – 150 lei, Peluze – 50 lei.

Atenţie, adversarii se schimbă într-o veselie !

E Baku...ba nu, e Al Hilal, ba nu e chiar Al Ahly! Pandurii au început ziua de ieri cu gândul că vor juca seara de la ora 19.30 un amical cu Olimpik Baku. Azerii au fost înlocuiţi apoi însă cu fosta echipă a lui Rădoi, Al Hilal pentru ca după prânz să apară varianta finală, Al Ahly din Qatar. Continuă astfel incertitudinea din amicalele gorjenilor, Al Ahly fiind iniţial pe lista adversarilor, listă care nu a fost însă respectată. În programul de transmisii al canalului DigiSport, ieri se făcea reclamă unui amical al trupei lui Grigoraş cu Al Hilal. Gorjenii au afirmat iniţial că DigiSport va transmite 3 amicale ale pandurilor dar cel de aseară de la ora 19.30 a fost abia primul. Pandurii mai sunt programaţi să joace joi cu bulgarii de la Ludogorets Razgrad.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: