Trei pentru postul de director al MedservMin

Trei persoane și-au depus candidatura pentru funcţia de director executiv al MedservMin, societatea prestatoare de servicii medicale pentru Complexul Energetic Oltenia. Este vorba de Eftimie Popescu, consilier local ALDE la Bumbești Jiu, Ion Neamţu, profesor universitar la Facultatea „Titu Maiorescu” și Ion Cojocaru, consilier local ALDE la Motru.  

Cei interesaţi de post au putut depune candidatura până vineri, 24 noiembrie. Comitetul de nominalizare și remunerare va evalua dosarele de candidatură până în data de 29 noiembrie, în vederea întocmirii listei lungi. Selecţia pentru stabilirea listei scurte va avea loc în perioada 30 noiembrie-5 decembrie, iar propunerile de nominalizare pentru postul de director al societăţii vor fi ştiute până în data de 12 ianuarie 2018.

La cârmele unităţii se află din luna septembrie Daniel Olaru, economist în cadrul CE Oltenia. Olaru va reveni pe postul de la compania energetică în situaţia în care unul dintre cei trei candidaţi va promova concursul.

În această perioadă este organizată o selecţie și pentru un post de administrator la MedservMin. Este vorba de poziţia de membru în Consiliul de Administraţie, ocupată interimar încă din luna iulie de Felicia Stăvăroiu, tot economist în cadrul CE Oltenia. Postul s-a vacantat după ce medicul Viorel Stănoiu a încetat din viaţă. Din CA-ul MedservMin mai fac parte Lavinia Cosneanu, șef serviciu la CE Oltenia și medicul Gheorghe Neaţă. Selecţia finală în vederea elaborării propunerilor de nominalizare pentru postul de administrator se va desfășura până la data de 27 ianuarie 2018.

Vizualizări: 1,440

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: