Trei persoane reținute și sute de amenzi în vacanța de Rusalii

Peste  550 de polițiști gorjeni au fost prezenți la datorie, în prerioadfa 10-13 iunie, și au acționat pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, atât în zonele unde au fost preconizate aglomerări de persoane, cât și în ceea ce privește circulația pe drumurile publice.

Astfel, în această perioadă, polițiștii au intervenit la 227 de evenimente, dintre care 167 au fost sesizate prin apelul unic de urgență 112.

În cele trei zile, polițiștii rutieri au acționat pentru depistarea conducătorilor auto care au consumat substanțe psihoactive, fiind efectuate 47 de testări cu aparatul Drugtest.

 De asemenea, au fost constatate în flagrant delict 16 infracțiuni, dintre care 13 în domeniul circulației rutiere și 3 sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea fără drept de substanțe interzise.

Trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, polițiștii au aplicat peste 684 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 283.000 de lei, iar ca măsuri complementare, au fost reținute 75 de permise de conducere și au fost retrase 36 de certificate de înmatriculare, a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,976

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: