Trei profesori și 12 elevi, infectați cu noul coronavirus

Valul 5 al pandemiei lovește din nou sistemul de educație, iar acest lucru reiese din comunicările Direcției de Sănătate Publică. Situația se repetă și la Gorj, acolo unde în ultimele 24 de ore au fost descoperite 12 cazuri de infectare în rândul elevilor, conform Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

”Avem trei cazuri pozitive la Colegiul Național Spiru Haret din Târgu Jiu, două la Colegiul Național Tudor Vladimirescu și alte două cazuri la Colegiul Național George Coșbuc din Motru. De asemenea, mai avem un elev pozitiv la Colegiul Economic Virgil Madgearu din Târgu Jiu, unul la Școala Gimnazială Alexandru Ștefulescu și încă un elev la Colegiul Gheorghe Magheru din Târgu Jiu. Totodată, a mai fost înregistrat un caz de Covid-19 la Liceul Teoretic Novaci și încă un caz la Liceul de la Bârsești”, transmite ISJ Gorj.

Nici profesorii nu au scăpat de temutul virus, fiind înregistrate 3 cazuri. ”Avem un cadru didactic pozitiv la Școala Gimnazială Slivilești, mai avem un caz la Școala Gimnazială nr. 1, din Țicleni, iar un ultim caz pozitiv la CJRAE Gorj”, se mai arată în comunicarea ISJ Gorj. 

Vizualizări: 2,058

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: