Trei victorii la turneul amical pentru handbalistele de la Târgu Jiu

Sala Sporturilor din Târgu Jiu a găzduit timp de trei zile, în perioada 14-16 ianuarie, un turneu cu meciuri de verificare. La competiţie au luat parte pe lângă echipa gazdă şi CNE Râmnicu Vâlcea, CSM Slobozia și CS Activ Prahova Ploiești.

În partida de deschidere a turneului de meciuri amicale de la Târgu Jiu, echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache a jucat împotriva echipei CNE Râmnicu Vâlcea. CSM Târgu Jiu ar fi trebuit să joace în deschidere cu CSM București 2, satelitul formaţiei din Liga Florilor, dar CSM Bucureşti nu a mai ajuns din cauza cazurilor de COVID-19 înregistrate la nivelul lotului.

În locul echipei bucureștene la turneul amical de la Târgu Jiu a venit CNE Râmnicu Vâlcea. Misiunea echipei antrenate de Liviu Andrieş a fost în acest caz una mult mai uşoară, deşi echipa oaspete a pus destule probleme pe parcursul meciului. A fost o partidă în care cei doi antrenori au rulat aproape întreg lotul avut la dispoziţie.

Daniela Toader, Mădălina Olariu şi Mihaela Obedeanu nu au jucat în această partidă, ele nefiind refăcute după accidentările suferite în prima parte a campionatului. La capătul unui meci controlat de CSM Târgu Jiu, formaţia gorjeană s-a impus cu 37-32.

CSM Târgu Jiu a câştigat sâmbătă şi cel de al doilea meci din cadrul turneului organizat de clubul gorjean. Echipa antrenată de Liviu Andrieş şi Andrei Enache a trecut de Unirea Slobozia, scor 32-28, la pauză 16-15.

Dacă în prima zi a turneului, CSM Târgu Jiu a trecut fără prea mari probleme de echipa din judeţul vecin, în partida cu Unirea Slobozia, gorjencele au avut de muncă pentru a-şi adjudeca victoria, mai ales că pe parcursul reprizei secunde au fost conduse şi cu patru goluri pe tabelă. Vestea bună la început de meci a fost revenirea pe parchet a interului Ira Zinatullina, după ce, în partida cu Vâlcea, Zinatullina s-a accidentat în chiar primul minut şi nu a mai jucat.

La meciul cu Slobozia, interul CSM-ului a revenit şi a fost cea mai bună de pe teren, ea reuşind până la finalul meciului să înscrie 10 goluri.

În ultima zi a turneului CSM Târgu Jiu s-a impus mai greu în meciul cu Activ Prahova Ploiești, scor 26-25.

Vizualizări: 211

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: