Treizeci de angajări la Protecţia Copilului Gorj

Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj a început demersurile pentru a scoate la concurs un număr de 30 de posturi. Instituţia are nevoie de medici, asistenţi medicali, asistenţi sociali, educatori, kinetoterapeuţi, infirmiere şi îngrijitoare curăţenie. Directorul Dumitru Cotruna spune că din cauza personalului de supraveghere insuficient nu se poate asigura continuitate pe ture, în cadrul centrelor din subordinea instituţiei.

Conducerea DGASPC Gorj a cerut avizul Consiliului Judeţean pentru a putea face noi angajări. Directorul Dumitru Cotruna speră să organizeze concursurile, cel mai târziu, până pe 15 noiembrie. „Am trimis o adresă la Consiliul Judeţean prin care am cerut aprobarea ca să scoatem la concurs 30 de posturi pentru: medici, psihologi, asistenţi sociali, asistenţi medicali, educatori, kinetoterapeuţi, infirmiere şi îngrijitoare curăţenie. Imediat ce vom obţine avizul favorabil vom publica posturile, vom face tematica, iar în cel mult 45 de zile se vor susţine concursurile”, a declarat Dumitru Cotruna, directorul DGASPC Gorj.

Acesta a mai precizat că cele 30 de posturi sunt absolut necesare pentru a se asigura buna funcţionare a centrelor. „Am cerut referate la fiecare centru din subordinea noastră, iar şefii de centre au solicitat mult mai multe posturi. Am făcut o analiză a solicitărilor şi am aprobat doar strictul necesar. I-am explicat şi domnului Călinoiu că avem probleme cu asigurarea continuităţii pe ture din cauză că personalul de supraveghere este insuficient. Cred că vom obţine avizul Consiliului Judeţean şi nu vor fi probleme în organizarea concursurilor”, a menţionat Dumitru Cotruna.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: