Tremonti şi Diaconu lipsesc din fotografia de grup la Pandurii

Preşedintele Marin Condescu a fost prezent ieri în mijlocul echipei, la Stadionul Municipal, pentru a efectua împreună cu jucătorii prima fotografie oficială de grup din acest sezon. Conducerea clubului a decis să facă mai târziu fotografia de grup pentru că au mai fost jucători care s-au alăturat lotului după perioada de vară, Lazic şi Câju fiind ultimii veniţi la Pandurii.  De la fotografia de grup, din cei 28 de jucători care fac parte din lotul echipei gorjene, au lipsit doar doi fotbalişti care sunt accidentaţi, Constantin Diaconu şi Tiago Tremonti.

Echipaţi în alb-albastru cu dungi, jucători de la Pandurii s-au prezentat ieri dimineaţă la stadion pentru a face în sfârşit fotografia de grup, prima a acestui sezon. De regulă la Pandurii se fac două fotografii de grup pe sezon, una la debutul turului alta în retur, dacă intervin modificări în lot. În fotografia realizată ieri apar alături de cei 26 de jucători şi antrenorii echipei mari, principalul Sorin Cârţu şi cei patru secunzi ai săi, Florin Bejinaru, Mircea Irimescu, Silviu Lung şi Fane Cioacă, alături staff-ul medical şi de oficialii clubului, preşedintele Marin Condescu, managerul general Viorel Temelescu precum şi directorul sportiv Robert Bălăeţ şi directorul administrativ Ion Rădoi. Fotografia de grup era necesară mai ales pentru calendarele de final de an şi posterele cu echipa care se realizează pentru vitrina clubului. „Trebuia să fie făcută de mai mult timp o şedinţă foto dar, dat fiind faptul că au mai plecat şi au mai venit jucători şi lotul s-a definitivat mai greu, am mai aşteptat două luni. E bine că am reuşit acum pentru că se apropie iarna şi avem nevoie de fotografia aceasta pentru finalul de an când vom scoate din nou calendare şi agende în care apare toată echipa” a precizat secretarul general Daniel Băloi.

Din fotografie lipsesc motivat doi dintre jucătorii care sunt la Pandurii dar nu au putut fi prezenţi la eveniment, Constantin Diaconu care are piciorul în gips precum şi brazilianul Tiago Tremonti care este plecat în Brazilia unde a fost operat în urmă cu două luni.

Fotografia pentru posterul care va fi amplasat şi în vitrina clubului a fost efectuată de artistul fotograf Doru Dădălău, cel care a realizat an de an posterele echipei. 

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: