Trimis în judecată pentru omor

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au dispus, prin rechizitoriu, la data de 05.07.2011, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Claudiu Bălănoiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.

Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat  faptul că  în dimineaţa zilei de 12.05.2011, inculpatul, care tocmai se întorsese de la serviciu unde lucrase schimbul 3, pe fondul geloziei, i-a aplicat victimei B.M.D. (soţia sa) mai multe lovituri cu un cuţit, iar după ce aceasta a căzut, a continuat să o lovească cu o bucată de lemn.

Realizând consecinţele faptei sale, inculpatul a încercat să se sinucidă aplicându-şi mai multe lovituri de cuţit, producându-şi leziuni care au necesitat pentru vindecare 12-14 zile de îngrijiri medicale.

Concluziile actului medico-legal întocmit în cauză relevă faptul că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat dilacerării şi hemoragiei meningo – cerebrale la care se adaugă hemoragie internă exteriorizată prin plăgile tăiate, consecinţa unui politraumatism cranian şi toraco-abdominal, cu fractura oaselor craniene, fracturi costale şi plăgi tăiate – înţepate pulmonare, stomacale şi renale.

 Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Gorj.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: