Trotea: „Am început să fac un inventar al problemelor“

Fost director al EM Rovinari, Tiberiu Trotea a fost instalat ieri în funcţia de director general al Complexului Energetic Rovinari. Locul acestuia la EM Rovinari a fost luat de Gore Popescu, preşedintele clubului de handbal Energia.

Locul de director general al Complexului Energetic Rovinari a rămas vacant după ce Gheorghe Daviţoiu şi-a dat demisia din funcţie. Acesta a precizat că hotărârea a fost luată din motive personale. Democrat-liberalul, Tiberiu Trotea, a fost instalat în funcţie după câteva zile de aşteptări. Ieri a fost emis ordinul de numire, motiv pentru care s-a întrunit Comisia de Administraţie într-o şedinţă, în urma căreia Trotea a fost instalat în funcţie în mod oficial. La instalare a fost prezent şi Marcel Hoară, preşedintele Agenţiei Naţionale de Dezvoltare a Zonelor Miniere dar şi preşedintele Consiliului de Administraţie de la CE Rovinari. „A fost finalizată documentaţia de instalare a domnului Trotea şi în baza documentului semnat de Ministrul Economiei, Adriean Videanu, noul director al CE Rovinari a fost instalat în funcţie“, a spus Marcel Hoară.

Director până la constituirea companiei Electra

Tiberiu Trotea are experienţa în domeniul minier, acesta fiind fost director al SNLO. Pentru a nu pierde timpul noul director a început deja să facă un inventar al problemelor existente pentru a putea lua primele măsuri. „Am început deja un inventar pentru a vedea exact ce trebuie făcut. Astfel voi lua măsuri pentru bunul mers al complexului“, a declarat Tiberiu Trotea. Marcel Hoară spune că îl consideră pe Trotea un om capabil care va putea face faţă situaţiei de la CE Rovinari. „Mă bucur că domnul Trotea este cel care ocupă această funcţie pentru că este un om capabil. Pentru el este o provocare această funcţie, dar cu siguranţă se va descurca foarte bine“, îl încurajează Marcel Hoară. 

Tiberiu Trotea va ocupa funcţia de director interimar până când Complexul Energetic Rovinari va face parte din Compania Electra. Acesta este şi consilier judeţean.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: