Tudor Barbu (PP-DD): Televiziunea „Gorjul liber” emite în fiecare seară pe OTV

Tudor Barbu, celebrul realizator OTV şi candidatul PP-DD pe Colegiul 1 Senat, acuză liderii USL de faptul că au interzis patronilor gorjeni de hoteluri şi restaurante să le asigure cazare şi masă. Acesta a rămas foarte surprins de faptul că oamenii simpli le-au întins o mână de ajutor, oferindu-le autoturisme şi locuinţe, gratuit pentru perioada campaniei electorale. Barbu spune că doar într-o singură seară au avut peste 100 de oferte de autoturisme şi 25 de oferte de case şi apartamente în Târgu Jiu.

Rep.: Care este prima impresie pe care v-aţi făcut-o în legătură cu judeţul Gorj, în aceste zile de precampanie?

Tudor Barbu: E foarte greu să-ţi faci o impresie după cele trei zile de precampanie. Gorjul are aceleaşi probleme economice şi sociale, la fel ca şi celelalte judeţe din ţară, generate de cei 23 de ani de jaf şi înfometare pe care i-au gestionat reprezentanţii USL şi ARD. Mafia din Gorj nu este decât o reducere de 5 sau chiar de 10 ori de putere şi influenţă politică faţă de Bucureşti.

Rep.: S-au făcut presiuni asupra staff-ului PP-DD?

T.B.: Nu s-au făcut presiuni, ci ne-au înconjurat de la venirea în judeţ cu tot ceea ce poate fi mai ospitalier în România: hoteluri şi restaurante închise, pentru a nu avea unde să dormim şi să mâncăm; contracte reziliate; interzis accesul pe stadion şi în Sala Sporturilor unde voiam să organizăm spectacole pentru gorjeni. Oamenii trebuie să ştie că, dacă la nici o televiziune locală nu se vorbeşte despre candidaţii PP-DD, despre programul nostru politic şi despre soluţiile cu care venim, Dan Diaconescu şi Tudor Barbu şi-au adus în Târgu Jiu propria televiziune locală “Gorjul liber”, care emite începând cu data de 5 noiembrie, în fiecare seară pe frecvenţa OTV.

Rep.: Cum v-au întâmpinat oamenii simpli?

T.B.: M-am convins că şi gorjenii aveau nevoie şi au acum o altă alternativă. În doar o singură seară, PP-DD avea oferte de 100 de autoturisme şi 25 de apartamente şi case în Târgu Jiu, gratis, pentru perioada campaniei din partea unor oameni simpli, care nu erau membri ai Partidului Poporului.

Rep.: Ce credeţi că se va întâmpla după alegeri, în Gorj?

T.B.: Dacă Victor Ponta nu va obţine 50% plus 1 în Târgu Jiu, actualul premier va fi istorie. Va pierde statutul de prim ministru, va fi dat jos de şefia PSD şi se va proba încă o dată, în istorie, că oltenii au fost în stare să aprindă flacăra unei răscoale. Miza primarului PSD, miza preşedintelui Călinoiu, a lui Dian Popescu şi a lui Ruşeţ e uriaşă. Ei nu au voie să renunţe la gaşca pe care o constituie de ani de zile în judeţ, pentru că o dată spartă buba poate să le aducă oamenilor simpli o şansă de trai mai bun, iar lor le pot zornăi cătuşele la urechi. Las cititorii să înţeleagă până unde pot merge oamenii ăştia cu presiunile, ameninţările şi cumpărările de voturi pentru a-şi salva afacerile mafiote şi gaşca.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: