Tudor Barbu, plătit mai bine la OTV, decât ca senator de Gorj

Declaraţia de avere pe care senatorul PPDD Tudor Barbu a completat-o după ce a fost ales în funcţie, făcută publică ieri de Senatul României, scoate în evidenţă faptul că alesul gorjenilor câştiga mai bine ca realizator tv şi director la deja închisa OTV, decât ca parlamentar.

În funcţia de conducere de la fosta televiziune a lui Dan Diaconescu, parlamentarul de Gorj a avut venituri salariale de 78.000 de lei, în timp ce, ca senator, acesta nu va lua mai mult de 50-55 de mii de lei pe an, dacă facem o comparaţie cu suma care se regăseşte în declaraţia de avere a lui Toni Greblă, aflat la al doilea mandat. Chiar dacă a câştigat mai mult ca un parlamentar, Barbu nu a reuşit să economisească anul trecut vreun leu, în comparaţie, de exemplu, tot cu Toni Greblă, care a pus deoparte 70.000 de lei în plin an electoral.

Barbu şi-a învestit, probabil, veniturile în campania electorală, el nerămânând fără bani în casa de 220 mp pe care şi-o construieşte la Bucureşti, soţia sa câştigând şi mai bine. Suma ar putea să lase poporul cu gura căscată, veniturile doamnei Barbu fiind de 132.000 de lei, ca manager la o companie de telefonie mobilă, leafa fiind echivalentă însă cu a unui şef de prin minerit sau energie, ca să facem o comparaţie mai pe înţelesul gorjenilor. Senatorul PPDD şi-a trecut în declaraţia de avere şi bijuterii şi ceasuri în valoare de 25.000 de euro, dar şi o Toyota fabricată în 2010 şi achiziţionată în acelaşi an.

AMENDĂ

OTV, care nu mai are licenţă audiovizuală începând de marţi, a fost amendat joi de CNA cu suma de 100.000 de lei, din cauză că pe 9 decembrie, ziua votului pentru alegerile parlamentare, a continuat campania electorală, fapt interzis de legislaţia audiovizualului.

Vizualizări: 208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: