Tudor: Fără Cârciumaru, Ponta pierdea alegerile în 2012

Ion Tudor, şeful de la Drumuri judeţene, a vorbit într-o emisiune la TV Sud despre politica PSD, el fiind un susţinător al partidului. Realizatorul întreba despre campania din 2008 dintre Ponta şi Marcel Romanescu de la PNL, dar Tudor ţine minte o singură campanie, cea din 2012, cu Dan Diaconescu de la PP-DD.  Tudor crede că Victor Ponta a fost la un pas să piardă alegerile parlamentare.

Reporter: Ieşea Ponta deputat fără sprijinul lui Florin Cârciumaru?

Ion Tudor: Nu. A recunoscut şi dumnealui.

Rep.: Mai ales când l-a avut contracandidat pe Romanescu.

I.T.: Nu, nu! Cea mai grea campanie şi cu pericolul cel mai mare a fost în urmă cu trei ani, când a fost cu Dan Diaconescu. Acum trei ani fără spijinul primarului Florin Cârciumaru aproape pot să spun că sută la sută nu ar fi reuşit să câştige. A fost aşa o surpriză, am văzut o nebunie totală a cetăţenilor.

Rep.: Să vorbim şi despre drumuri. Ce se întâmplă cu Defileul Jiului?

I.T.: A fost o promisiune că vom avea asfalt până la finalul anului şi e valabilă. Între Lainici şi Petroşani avem 9 km strat de asfalt nou. Rămâne parcarea de la Lainici pentru că o firmă din Gorj ne-a încurcat cu această lucrare. Nu s-a putut licita şi parcarea a rămas pentru la anul.

Stratul de uzură de bază, reprofilat şi reparat, 32%, stratul de legătură 17,68 km, iar stratul de uzură 3,8 km în două zile. Deci un ritm foarte bun şi avem toate premisele să se termine mai repede. Rămâne podul de la Lainici care se va face la anul şi unde stăm mai rău, la podul de după Lainici, cei care trec au văzut, e gata numai pe o parte, 50%, dar se va termina şi acela.

Rep.: Transalpina cât va rămâne deschis?

I.T.: Nu mai târziu de 30 octombrie. Depinde de temperatură, Dacă plouă şi îngheaţă şi se face polei.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: