Tudor şi Antonie i-au lăsat cale liberă lui Bărbuţi la şefia PSD Târgu Jiu

Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Ion Roman Bărbuţi, va candida şi va fi şi reales în funcţia de vicepreşedinte al social-democraţilor din oraş, după ce a luat decizia de a candida. El este singura persoană care aspiră la şefia organizaţiei municipale, anterior acesta dând de înţeles că ar putea să renunţe la candidatură, motiv pentru care consilierii locali Adrian Tudor şi Vasile Antonie şi-au exprimat public intenţiile de a ocupa funcţia deţinută în ultimii ani de către Roman Bărbuţi.

Viceprimarul s-a răzgândit însă după o şedinţă desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute, iar Tudor şi Antonie s-au retras din cursă, lăsând cale liberă realegerii acestuia, lucru care se va întâmpla în şedinţa programată să aibă loc la mijlocul acestei săptămâni. Cei doi vor fi doar aspiranţi la funcţiile de vicepreşedinte, pe care le vor şi ocupa, probabil, de regulă social-democraţii ştiind cam dinainte de alegeri cine pe ce funcţie candidează şi unde urmează să fie ales.

Ion Roman Bărbuţi spune că, deocamdată, îşi propune încă un scor bun la alegerile locale din 2012, după care vede dacă renunţă sau nu la şefia filialei, mandatul său fiind unul de doi ani, adică exact până după viitoarele alegeri locale. „Colegii mei s-au retras din cursă şi am decis să candidez, după ce colegii mei au decis să se retragă şi să mă susţină pe mine. Îmi propun să întineresc organizaţia, să atragem tineri spre organizaţie, pentru a face, din mers, schimbul de generaţii, dar şi să păstrăm legătura cu oamenii, aşa cum am făcut-o în ultimii ani. Colegii au fost cei care mi-au spus că e nevoie să mai rămân în următorul mandat de doi ani. Apreciază că sunt o persoană echilibrată şi pot ajuta şi la câştigarea alegerilor din 2012, aşa cum am făcut-o constant în ultimii ani”, spune şeful PSD Gorj.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: