Tudor ştie cine câştigă din lupta Cârciumaru - Weber

Weber şi Cârciumaru se bat, al treilea câştigă. Asta pare a fi situaţia din PSD Gorj. Viceprimarul din Târgu Jiu, Adrian Tudor, îl preferă pe Cosmin Popescu pentru preşedinţia filialei, dacă Florin Cârciumaru nu mai candidează. Asta deşi numele lui Popescu a fost vehiculat ca fiind în tandem cu Mihai Weber. Până la urmă vorbim despre o situaţie ipotetică, fiind tot mai multe semne că alegerile anunţate pentru această toamnă nu vor mai avea loc. În aceste condiţii, Cârciumaru ar putea rămâne preşedinte până în 2021, chiar dacă unii spun că i-a expirat mandatul în 2017 şi alţii că este în mandat până în octombrie 2019. Urmează însă doi ani electorali, în care fiecare îşi doreşte să fie cel care face cărţile.

Reporter: Cu cine aţi vota la alegerile din PSD Gorj, cu Weber sau cu Cârciumaru?

Adrian Tudor: Cu Cosmin Popescu. Serios. Cârciumaru nu mai candidează, eu îl agreez pe Cosmin Popescu. La Consiliul Judeţean îl doresc pe Cosmin Popescu, la preşedinţia PSD Gorj pe Cosmin Popescu, dacă Florin Cârciumaru nu mai candidează. Am vorbit şi cu foarte mulţi primari din teritoriu, dacă Florin Cârciumaru nu mai candidează, aşa cum a şi declarat, cred că cel mai potrivit să preia organizaţia este preşedintele CJ Gorj, Cosmin Popescu. Asta văzând şi susţinerea pe care o are în teritoriu.

Rep.: Un coleg al dvs. (n.r. Mihai Weber) spunea că Florin Cârciumaru ar trebui să se ocupe de organizaţia municipală.

A.T.: Nu o să scape de Cârciumaru nici când o să-l propună premier al României. Ne place să le spunem altora ce să facă, nu ieşim să spunem ce facem noi. Hai să ieşim să spunem ce facem noi. Domnul Cârciumaru ştie cel mai bine ce are de făcut, iar ca să înţeleagă şi colegii de partid, şi membrii simpli, domnul Cârciumaru are un cuvânt de spus la organizaţia municipală destul de greu. Avem o colaborare foarte bună, a fost locomotiva şi liderul incontestabil al acestei organizaţii şi este normal să ne consultăm în permanenţă. Nu inventăm noi roata, pentru că a inventat-o domnia sa şi ne-a arătat că se pot câştiga alegeri şi cu 80%.

Rep.: Sondajul de opinie pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu Jiu ar putea fi făcut în următoarele săptămâni. Sunteţi pregătit?

A.T.: Sondajul îmi doresc să fie făcut cu o casă de sondare a opiniei publice cu palmares la nivel naţional, chiar dacă este costisitor. Eu sunt pregătit să fiu primarul municipiului Târgu Jiu.

Vizualizări: 851

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: