Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Turist din Prahova, accidentat în Gorj

Dorinţa unor turişti veniţi de la sute de kilometri ca să vadă Transalpina s-a transformat într-un drum de coşmar după ce autoturismul cu care se deplasau s-a răsturnat pe raza localităţii Bengeşti Ciocadia. Un bărbat de 50 de ani, din Ploieşti, a ajuns la spital cu răni uşoare, după ce maşina în care se afla ca pasager a fost implicată într-o ieşire în decor, generată de faptul că un şofer din Sebeş, aflat pe celălalt sens de mers, a intrat pe contrasens.

„Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au constatat că G.R.R., de 32 ani, din municipiul Sebeş, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67, din direcţia Târgu-Jiu – Râmnicu-Vâlcea, la Km 118+200 m, a efectuat un viraj la stânga pentru a parca autoturismul în afara părţii carosabile, pe celălalt sens de mers. În aceste împrejurări, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus din sens opus de către S.R.G., de 26 ani, din municipiul Ploieşti, judeţul Prahova, care, pentru a evita impactul, a virat brusc la stânga, a ieşit în afara părţii carosabile şi după ce a intrat în coliziune cu un arbore, s-a răsturnat cu autovehiculul”, afirmă subcomsisarul Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Un accident soldat cu rănirea unei tinere de 25 de ani a fost înregistrat ieri dimineaţă şi pe Defileul Jiului, în zona curbelor de la Cariera Meri. „La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul Poliţiei Oraşului Bumbeşti-Jiu, care, cu ocazia primelor cercetări efectuate, a constatat că Ş.M.F., de 35 ani, din comuna Malu Mare, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autotractor compus din cap tractor şi semiremorcă, pe DN 66, din direcţia Petroşani - Bumbeşti-Jiu, la kilometrul 98+400 m, într-o curbă la dreapta semnalizată corespunzător, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de A.R.D., de 30 ani, din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara”, menţionează subcomisarul Tică, cei doi şoferi fiind testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negativ pentru amândoi.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: