Turist la Rânca, cercetat penal

Un tânăr din Teleorman este cercetat penal de polițiștii gorjeni după ce a fost prins în timp ce conducea un ATV deși nu avea permis. Acesta a fost oprit pe o stradă din stațiunea Rânca. Bărbatul de 23 de ani a refuzat să sufle în etilotest și nici să-I fie recoltate probe din sânge astfel încât oamenii legii să vadă dacă a băut înainte să plece la drum.

“Polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au identificat în trafic un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman, în timp ce conducea un ATV pe strada Gilort, din Zona Turistică Montană Rânca, fără a poseda permis de conducere. Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că ATV-ul i-a fost încredințat pentru a fi condus pe drumurile publice, de un alt tânăr, de aceeași vârstă, din municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman. Totodată, la solicitarea polițiștilor, tânărul care a condus ATV-ul a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, arată Poliția.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere, sustragerea de la prelevarea de mostre biologice precum și încredințarea unui vehicul, spre a fi condus, unei persoane care nu poseda permis de conducere, mai transmite IPJ Gorj.

Vizualizări: 3,710

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: