Turneu de tenis pentru juniori şi seniori, organizat de Ghiocela

Eveniment important pentru micii tenismeni din județul Gorj și nu numai. În zilele de 16 și 17 aprilie, se va desfășura un turneu de tenis de câmp, ce va avea loc la baza sportivă din municipiul Motru, aflată în administrarea societăţii Ghiocela Prod Com SRL. Copiii care vor mânui cel mai bine racheta vor fi premiaţi de către organizatori, respectiv administratorii bazei sportive. Și competiţiile de acest gen vor continua. Va urma un turneu de tenis de câmp şi pentru seniori.

La turneul de tenis de câmp pentru juniori organizat de societatea Ghiocela la sfârşitul acestei săptămâni s-au înscris 18 participanți, copii din județul Gorj, dar și din județul vecin, Mehedinți. Micii tenismeni vor concura pe două categorii de vârstă. Copiii au vârste cuprinse între 7 și 12 ani. "La această competiție sportivă s-au înscris participanți din municipiul Motru, Rovinari, Târgu Jiu, Severin. La categoria 7-10 ani sunt înscriși 8 participanți și la 10-12 ani sunt 10 participanți. Mai mult de jumătate din participanți se antrenează aici, pe terenurile bazei sportive Ghiocela, iar ceilalți vin de la cluburile lor. Copiii noștri se antrenează aici gratuit", a declarat Marian Băleanu, administratorul bazei sportive a societății Ghiocela Prod Com SRL.
Cu ocazia sărbătorilor pascale, societatea Ghiocela va organiza un turneu și pentru seniori. Competiția va debuta luni, 18 aprilie, urmând să se încheie în perioada 25-26 aprilie. Circa 40 de participanți sunt așteptați să ia parte la această competiție sportivă. Cei mai buni sportivi vor fi premiați de organizatori cu sume în bani, care vor fi acordate primilor clasați pe fiecare secțiune și categorie de vârstă, la finalul competiţiilor sportive. Baza sportivă este situată în apropierea Spitalului Municipal Motru. Cei care doresc să urmărească aceste turnee pot lua parte la competiţii gratuit.

Copiii din Motru, acces gratuit la terenuri
Terenurile de tenis de câmp din Motru, în număr de patru, au fost date în funcţiune în primăvara anului 2006 și au fost construite de către firma Ghiocela cu respectarea standardelor în domeniu. Baza a fost dotată în permanenţă cu rachete și mingi, iar un administrator retribuit de firma Ghiocela a avut în grijă terenurile și s-a ocupat de îndrumarea jucătorilor. Cei care au practicat și practică tenisul de câmp pe această bază nu au achitat și nu achită niciun fel de taxă, terenurile au fost și vor fi puse la dispoziția jucătorilor gratuit de către firma Ghiocela. Ulterior a fost amenajat un teren de tenis de picior pentru iubitorii acestui sport, tot în mod gratuit.

Turnee în fiecare an
În perioada 2006-2016 s-a practicat în permanență jocul de tenis de câmp pe aceste terenuri. Anual au loc două campionate Open Tenis BCR România, trei campionate județene, șapte campionate locale și, începând cu anul acesta, un campionat regional.

Galerie foto




Vizualizări: 1,196

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: