Turneul de tenis pentru juniori „Ghiocela” şi-a desemnat câştigătorii

Turneul de tenis pentru juniori organizat de societatea Ghiocela Prod Com SRL în municipiul Motru, pe terenurile proprii, s-a încheiat duminică. Cei mai bine clasaţi la acest turneu au fost micii tenismeni din Motru care au revendicat cele mai multe diplome cu locul I. De luni, 18 aprilie, va debuta turneul organizat de Ghiocela pentru tenismenii seniori, care se va desfăşura până la finalul lunii aprilie.

Turneul de tenis pentru juniori organizat de societatea Ghiocela Prod Com SRL s-a derulat în perioada 16-17 aprilie. În competiţie au intrat 18 copii care au concurat pe categorii de vârste cuprinse între 7 şi 12 ani, dar şi în funcţie de nivelul de pregătire. Mulţi dintre micii tenismeni care au concurat la acest turneu de tenis au fost din municipiul Motru, însă au fost prezenţi şi sportivi din Târgu Jiu, Rovinari şi chiar din judeţul Mehedinţi. "Îmi place tenisul foarte mult. E frumos şi am doar două luni de când practic acest sport. O să joc în continuare, e cel mai frumos sport şi îmi place când dau în minge sau când servesc", a spus Alessio Rasoveanu, în vârstă de 8 ani, din municipiul Motru.
Competiţia sportivă s-a desfăşurat pe cele patru terenuri de tenis de câmp din municipiul Motru, care au fost date în funcţiune în primăvara anului 2006. Acestea au fost construite de către firma Ghiocela cu respectarea standardelor în domeniu.

Cine sunt câştigătorii
Fiecare participant la competiţia sportivă a primit o diplomă din partea organizatorilor. Locul I la categoria 7-10 ani, nivel începător, a fost revendicat de Giulia Vlad, locul al II-lea a fost ocupat de Alessio Rasoveanu, Simona Pușcașu a terminat pe locul al III-lea, iar Raisa Parpală a primit mențiune.
La nivel avansat, Alexia Bojin a ocupat locul I, iar locul al II-lea a fost luat de Ariana Scurtu.
La categoria 10-12, nivel începător, câştigătorii au fost: locul I- Andrei Mâlcomete, Alexandra Matei - locul al II-lea. La categoria avansați, Diana Fernolend a ocupat locul I, iar Diana Mihart locul al II-lea. La cea de-a doua grupă, Janeta Călugăru - locul I, iar locul al II-lea a fost revendicat de Mihai Stelian.

Urmează turneul pentru seniori
Competiţiile sportive vor continua la baza sportivă a societăţii Ghiocela din municipiul Motru. "S-a încheiat turneul de copiii, cu vârste cuprinse între 7-10 respectiv 10-12 ani, iar de luni începem pentru seniori. La seniori s-au înscris până în prezent 20 de sportivi, dar credem că numărul participanţilor va fi mai mare. Organizăm turnee din anul 2007. În luna mai, în zilele de 6 şi 7, va avea loc turneul Open BCR România unde vor fi participanţi din toată ţara. Un astfel de turneu va avea loc și în luna august", a declarat Marian Băleanu, administratorul bazei sportive a societății Ghiocela Prod Com SRL.

Galerie foto





Vizualizări: 974

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: