Uliţele noroioase din Urdari vor fi o amintire urâtă pentru localnici

Uliţele pline de noroi şi neasfaltate vor rămâne doar o amintire urâtă pentru localnicii din Urdari. Cu bani de la bugetul local vor fi asfaltate toate uliţele comunale. Au început lucrările, iar 70% dintre acestea sunt aproape finalizate. Oamenii sunt mulţumiţi pentru că de fiecare dată când plouă uliţele deveneau impracticabile.

În scurt timp, comuna Urdari nu va mai avea nicio uliţă neasfaltată. De la bugetul local au fost acordate peste 14 miliarde pentru asfaltarea uliţelor şi pentru şanţuri. Cu aceşti bani se vor face aproximativ doi kilometri şi jumătate de asfalt. Lucrările la aceste uliţe sunt realizate în proporţie de 70%. „Am alocat de la bugetul local suma de 14 miliarde şapte sute de milioane de lei vechi pentru asfaltarea tuturor uliţelor in comuna Urdari. Toate au fost pregătite, pe mai mult de jumătate s-a turnat primul strat de asfalt, s-au făcut şanţurile, săptămâna viitoare am vorbit cu firma care se ocupă de lucrări şi vine să le continue. Se va turna cel de-al doilea strat şi se vor pune podeţele. În cel mai scurt timp lucrările vor fi gata. Eu zic că ce am realizat până acum e în proporţie de 70% din lucrare”, spune primarul Mihai Calotă.

Oamenii aşteaptă cu nerăbdare să fie gata lucrările. „Domnul primar ne-a promis în campania electorală că ne asfaltează uliţele şi se ţine de promisiune. Multe dintre ele le-a asfaltat şi aşteptăm să ajungă şi la uliţa noastră până nu se pun ploile. Au făcut şanţurile, au pus un strat de piatră şi acum mai au de turnat asfaltul. Nu-mi vine să cred că m-a ţinut Dumnezeu să văd şi eu la poartă asfalt”, spune un locuitor din Urdari.

MULŢUMIRE

Oamenii sunt mulţumiţi de această investiţie pentru că de fiecare dată când plouă uliţele săteşti deveneau impracticabile. De multe ori pentru că nu existau şanţuri gospodăriile oamenilor erau inundate. „Acum pe uliţa noastră e ca la oraş. Avem asfalt, şanţuri. Nu o să mai umblăm în cizme de cauciuc când plouă şi nici nu o să mai avem gospodăriile inundate”.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: