Ultima promisiune. Când vor fi gata lucrările pe Calea Eroilor!

Finalul lui iulie. Acesta e ultimul termen oferit de municipalitatea din Târgu Jiu la întrebarea: Când va fi gata Calea Eroilor? Edilul Marcel Romanescu a declarat că sunt şi mici retuşuri ce vor fi făcute până atunci.

 

După ani de promisiuni şi amânări, autorităţile anunţă că lucrările sunt gata în proporţie de 99%. Culmea, în teren, s-au oprit în apropierea bisericii situate pe Calea Eroilor şi pare că mai e de muncă până când se vor încheia.

 

Lucrările au fost îndelung criticate de comunitate. Primarul Marcel Romanescu a explicat că mai sunt „mici retuşuri” ce vor fi remediate de constructor.

 

“Sfârşitul lunii iulie este termenul final. Lucrarea, aşa cum se vede, e în proporţie de 99% realizată. Chiar şi cei care au venit de la Bucureşti au apreciat că ne apropiem de finalizarea acestei lucrări, cu micile retuşuri. Niciodată o lucrare nu se recepţionează în totalitate la forma existentă, dar renumitul arhitect Dorin Ştefan a fost prezent de fiecare dată în Târgu Jiu, eu cred că vom avea o lucrare apreciată după cei aproximativ trei ani de când s-a dat ordinul de începere”, a declarat primarul Romanescu presei centrale.

 

Calea Eroilor e kilometru zero al municipiului Târgu Jiu, dar, în ultimii ani, nu a fost tratată pe măsura importanţei. Lucrările au fost tărăgănate cu lunile şi au fost contestate nu doar cei nevoiţi să traverseze strada zilnic, ci şi de alţi târgujieni care au semnalat deseori în spaţiul public că lucrările nu sunt de calitate.

Galerie foto


Vizualizări: 1,262

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: