Ultima repartizare a catedrelor înainte de începerea anului şcolar

După mai multe etape de repartizare a cadrelor didactice pe posturile şi fracţiunile de posturi din învăţământ, peste 100 de norme şi fracţiuni de norme au rămas neocupate. Prin urmare, astăzi va fi organizată o nouă şedinţă publică pentru completarea tuturor catedrelor fără profesori de la şcolile din judeţ.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj organizează astăzi o şedinţă publică de repartizare a posturilor/catedrelor vacante complete sau incomplete. Şedinţa va avea loc la Colegiul Tehnic nr.2 din Târgu Jiu. Instituţiile de învăţământ preuniversitar din judeţ mai au de completat până la începerea anului şcolar 2014-2015 un număr de 105 catedre. Dintre acestea, doar 21 sunt complete, printre care: două posturi pe disciplina Corepetiţie la Liceul de Muzică şi Arte Plastice “Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu; un post  pe disciplina Educaţie Fizică şi Sport la Liceul Tehnologic Turceni; un post de educatoare/institutor pentru învăţământul preşcolar la Liceul Tehnologic Bustuchin şi un altul la Liceul Tehnologic Roşia de Amaradia. În afară de normele complete pe restul vor funcţiona dascăli care predau în alte şcoli. Unele posturi sunt în zone îndepărtate şi de regulă se acoperă cu suplinitori care sunt uneori calificaţi în alte specializări.

După data de 15 septembrie, dacă vor exista posturi neocupate, se vor organiza concursuri de ocupare la nivelul şcolii. Concursul este valabil numai pe anul şcolar 2014-2015.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: