Ultima şansă pentru cei care vizează şefia Aparegio

Cei care râvnesc la postul de director general al societăţii Aparegio, furnizorul de apă şi canal, îşi mai pot depune candidatura doar astăzi. Un singur dosar a fost depus până în prezent, cel al consilierului local din Târgu Jiu, Traian Pătrăşcoiu. Pot apărea surprize la această selecţie. Ieri o altă persoană a solicitat documentele necesare în vederea depunerii candidaturii.

Persoanele care îndeplinesc condiţiile de participare pentru funcţia de director general al Aparegio şi vor să-şi depună candidatura o mai pot face doar astăzi până la orele 14. Postul a rămas vacant după demisia directorului Ion Popescu. La nivelul unităţii s-a format o comisie de selecţie din rândul membrilor Consiliului de Administraţiei al societăţii. Comisia va fi formată din 3 persoane, respectiv: Ilie Schintee, Marian Spiroiu şi Victor Lumezeanu. Selecţia va fi asistată de doi directori din cadrul primăriei municipiului Târgu Jiu. Este vorba de Camelia Grecu de la direcţia de personal şi Constantin Răduţoiu - direcţia juridică. Vineri comisia va verifica dacă toţi candidaţii îndeplinesc condiţiile de eligibilitate. Cei care vor trece de această probă, în data de 4 februarie vor susţine lucrarea ataşată la dosarul de înscriere la selecţie. Rezultatul final va fi anunţat o zi mai târziu, în data de 5 februarie.

Până ieri doar consilierul local PSD Traian Pătrăşcoiu îşi depusese candidatura pentru acest post, iar o altă persoană a solicitat miercuri documentele necesare pentru participarea la selecţie. 

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: