Ultima serie de candidaţi anunţată de PSD Gorj

Ultimul lot de candidaţi PSD la alegerile locale a fost anunţat de liderii partidului în cadrul unei conferinţe de presă. Dacă la Ţânţăreni, Dragoteşti şi Plopşoru se merge cu actualii primari, la Polovragi, Muşeteşti şi Roşia de Amaradia sunt candidaţi noi. Odată cu anunţarea ultimelor candidaturi, Florin Cârciumaru şi-a reconfirmat candidatura pentru un nou mandat la Primăria Târgu Jiu.

PSD Gorj va merge la Primăria Polovragi pe mâna lui Epure Gheorghe, responsabil cu evenimente culturale în localitate. Asta după ce Ştefan Făsuescu, actualul primar, a decis să se retragă din administraţie. Epure spune că se bucură de susţinerea lui Făsuescu. „Mulţumesc organizaţiei judeţene pentru susţinere. Vreau să vă spun că mă bucur de sprijinul actualului primar, este o provocare pentru mine să vin după un om cu atât de multe realizări. Sper, cu ajutorul colegilor de la primărie, al şefilor de partid şi al echipei de consilieri să fac faţă atribuţiilor de primar, cu atât mai mult cu cât lucrez în primărie de 23 de ani”, a declarat Gheorghe Epure, candidat la Primăria Polovragi.

Pentru Primăria Muşeteşti candidatul desemnat de PSD este Adrian Lincan. „În prezent sunt consilier local. Am câteva obiective pe care vreau să le realizez ca primar, începând cu reabilitarea şcolilor din satele Stânceşti, Larga, Sârbeşti, Grui. Sunt într-o situaţie foarte gravă, pe cale de dispariţie, vor să le închidă, iar eu încerc să fac tot ceea ce îmi stă în putinţă pentru a le menţine. Vreau să reabilitez căminul cultural care este închis”, a spus Lincan.

La Primăria Roşia de Amaradia, PSD Gorj nu va merge cu şeful organizaţiei locale, Ion Daju, ci cu Marinel Drăgan, consilier local. „L-am cooptat pe domnul Marinel Drăgan în organizaţie. Dumnealui este candidatul la primărie, este întreprinzător, consilier local şi credem noi că va aduce un plus valoare organizaţiei PSD Roşia de Amaradia”, consideră Daju. Marinel Drăgan spune că nu vrea să fie primarul partidului. „Am venit aici cu gândul de a mă dedica total cetăţenilor comunei, nu vreau să fiu primarul partidului, vreau să fiu primarul cetăţenilor”, a spun Drăgan.

RECONFIRMARE

Odată cu anunţarea ultimului lot de candidaţi, Florin Cârciumaru şi-a reconfirmat candidatura pentru un nou mandat la Primăria Târgu Jiu. Potrivit liderilor PSD Gorj, în perioada imediat următoare vor fi întocmite şi listele de consilieri judeţeni şi consilieri locali. Candidaţii la primării vor fi consultaţi inclusiv în privinţa listei de consilieri judeţeni.

Galerie foto



Vizualizări: 1,472

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: